12 метода, с които НСА се меси в личното ви пространство

12 от 12 Снимки
12 метода, с които НСА се меси в личното ви пространство
Снимка: sarcasm.co

12. Хакване на чуждестранни компании


В страни като Бразилия и Германия, НАСА е проникнала в едни от най-големите комуникационни компании. Те хакват системата, отслабват защитата и навлизат в дълбочина в данните, които са скрити най-дълбоко.

Всеки има лични данни, които не иска да споделя с никого. Оказва се обаче, че Агенцията за национална сигурност на САЩ - НСА (NSA), се меси в живота ни, и то много повече, отколкото някога сме предполагали.

НСА е американска правителствена агенция, отговорна за сигурността на Съединените американски щати. Тя е обвинявана за редица конспирации. Тъмните тайни на агенцията не са една и две.

Никой не обича да бъде следен по петите. Много от нас обаче може би никога не биха разбрали, ако НСА ги следи. Да, истина е – ние сме шпионирани от редица правителствени и неправителствени групи. Това е страховито, но също така е вярно, че именно агенцията стои зад повечето случаи на тайнствено дебнене.

За момента единственото, което можем да направим, е да разберем възможните начини за нарушаване на правата ни. Кои са те, виж само в нашата галерия.

4.5
Общо гласували: 2
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:
Анонимен
Анонимен
11.01.2018 14:48
Май някой тук бърка NASA (National Aeronautics and Space Administration) с NSA (National Security Agency).
0
0