Любимите храни, които бяха променени без ваше знание

2 от 7 Снимки
Любимите храни, които бяха променени без ваше знание
Снимка: thrillist.com

2. Туинкис


Туинкис е любима храна на американците от години. Много хора си спомнят как са яли този мини кейк, пълен с крем, в своето детство. Първата промяна идва през Втората световна война. Тогава кремът с банани бива заменен с ванилов. Десетилетие по-късно интересът към десерта спадна неимоверно и той бе спрян от производство. Наскоро обаче компания на Уолстрийт, която бързо набра скорост, възобнови производството на Туинкис. Продуктът бе рекламиран като най-сладкото завръщане в историята. Кампанията може да е била добра, но новата форма на Туинкисне донесе онова, на което се надяваха клиентите. За да се удължи срока на годност на продукта, резултатът е по-малък кейк, с пълнеж от сметана, чиито вкус няма същата сладост както преди. Още по-лошо е, че самите сладки са напълно сухи. Макар купищата оплаквания, Туинкисзапазва новата си версия и до днес.

Много от нас си спомнят миналото и старите дни с въздишка. Има много неща, които ни навяват носталгия. Номер едно сред тях е вкусната храна.

Когато става въпрос за леснодостъпна храна, може да говорим за доста сериозни промени през годините. Всички те са добре прикрити и повечето хора дори не ги забелязват.

В галерията сме събрали топ 8 на храните, които са претърпял най-големи промени в продуктите и съставките си през годините. Компаниите производители обаче са взели решение да запазят това в тайна.

Разликата обаче се усеща и много хора се отказаха от тези храни през годините именно, заради промяната във вкуса и качеството.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: