Любимите храни, които бяха променени без ваше знание

1 от 7 Снимки

1. Менюто в Макдоналдс


Веригата за бързо хранене е популярен избор за повечето американци. Макдоналдс е лидер на пазара във веригата за бързо хранене по целия свят. Повечето от техните възможности за сладолед са на основата на ванилия. Вкусът сам по себе си е най-силно желаният десерт за клиентите. Този днес обаче няма нищо общо с този от преди години. Колкото и да не ви се вярва, веригата постепенно спира с изкуствените си съставки и да ги заменя с естествени. Тази промяна започна в края на 2016 г. Основните съставки на сладоледа не са променени, но има забележима промяна в аромата. Промяна има и в пилешките продукти. За тях вече се използва месо, което не е подхранено от антибиотици. Дори пържените картофки са засегнати от промяната. Те вече не се пържат в говеждата лой, която им придаваше така любимия ни вкус. Това става в растително масло. Така картофките вече са подходящи за вегани и вегетарианци, мюсюлмани, евреи и индуси. Клиентите, които си спомнят оригиналните картофи обаче, продължават да твърдят, че първата версия е много по-добра.

Много от нас си спомнят миналото и старите дни с въздишка. Има много неща, които ни навяват носталгия. Номер едно сред тях е вкусната храна.

Когато става въпрос за леснодостъпна храна, може да говорим за доста сериозни промени през годините. Всички те са добре прикрити и повечето хора дори не ги забелязват.

В галерията сме събрали топ 8 на храните, които са претърпял най-големи промени в продуктите и съставките си през годините. Компаниите производители обаче са взели решение да запазят това в тайна.

Разликата обаче се усеща и много хора се отказаха от тези храни през годините именно, заради промяната във вкуса и качеството.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: