Никой не успя да разгадае историята на тези мистериозни хора

1 от 5 Снимки

1. Джером от Санди Коув


През 1863 година на плаж в Нова Скотия, Канада е откри мъж без крака, който говорел английски, но пак трудно общувал с местните. Те го кръстили Джером и веднага го изпратили при лекар. В болницата установили, че краката му са ампутирани от опитен хирург, но така и не разбрали кой и къде е обезобразил намереният мъж.

Има няколко случаи в историята, които са забулени в мистерия, и хора, чиито тайни никой не е успял да разгадае, въпреки че са били анализирали от най-добрите следователи и криминалисти.

В колекцията ни може да прочетете за няколко любопитни случаи на случайно открити личности, които се пръкват от нищото и за които няма никакви по-стари сведения. Дори десетилетия след откриването им, никой не е разбрал откъде произхождат те и какво е истинското им име.

Запознахте се с техните обвити в мъгла истории, от които ще ви побият тръпки. Потопете се в мистериозни разкази, които ни плашат и очароват едновременно. Разгледайте галерията ни и се запознайте с най-големите загадки, известни на човечеството и хората, за чието минало никой не може да ви каже нищо.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: