Наричаха я изрод, но днес тя е супермодел

Наричаха я изрод, но днес тя е супермодел
Снимка: facebook profil

Мелани Гайдос – това е името на модела, който се бори срещу стереотипите в модната индустрия. Тя страда от рядка болест, която деформира външния ѝ вид.

Живеем във времена, в които е време да бъде поведена борба срещу стереотипите. Някои хора са живите примери за преодоляването им. Заедно с това те поставят нови правила за това кое е красиво.

В близкото минало модните списания представяха абсолютно нереалистични идеали за красота. В резултат на това милиони дами живеят живот на разочарование и омраза към себе си и начина, по който изглеждат. Това не само убива увереността им, но ги кара да чувстват сериозно чувство на несъвършенство. За щастие против всичко това въстават хора като Мелани Гайдос.

Мелания застава против стандартите и е сред смелите хора, които с гордост носят белезите и несъвършенствата си. Тя е американски модел, но за разлика от колежите си, страда от рядко заболяване, наречено Ектодермална дисплазия. Това разстройство руши и деформира зъбите, порите, хрущялите и ноктите. Мелания обаче не се оставя на болестта да я повали и да ѝ попречи да се превърне в успешен модел.

Разгледайте нашата галерия и вижте как Мелания разбива типичните стандарти за красота. Тя използва болестта си като оръжие, с което атакува модната индустрия. Въпреки че има зъбни импланти, моделката избира да не ги носи в името на каузата си. И успява.

Днес Гайдос е модел, който пътува по света и прави нестандартни снимки, които завладяват съзнанието и ума. Всичко, през което е преминала, я е направило по-уверена и по-щастлива. Кариерата ѝ вдъхновява редица жени да повярват в красотата си. Пред Мелания скоро предстои да участва в първия си филм.

4.7
Общо гласували: 3
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: