Вижте как щеше да изглежда Майкъл Джексън без пластичните операции

Майкъл Джексън без пластичните операции
Снимка: YouTube
Майкъл Джексън без пластичните операции

Майкъл Джексън бе и си остава един от най-обичаните певци на света. Талантлив изпълнител и танцьор, видът му бе и ще си остане сред най-обсъжданите неща около персонажа му.

Всички знаем, че Джако е преживял множество пластични манипулации. Замисляли ли сте се някога обаче как би изглеждал той без тях - вижте отговора в нашата галерия.

Албумът на Джако Трилър се превърна в най-добрия продаван албум на всички времена с общо 65 милиона пласирани копия. Визията на звездата определено има голям принос в успехите му. И макар Джексън винаги да е отричал да е лягал под скалпела – видът му, особено в последните години от живота му, доказват значителния брой операции.

Майкъл Джексън се ражда като чернокож, а умира като бял. В края на живота си той няма нищо общо с вида, даден му от майката природа. Говори се, че е преминал през поставяне на импланти на бузите, преструктуриране на брадичката, ботокс, избелване на кожата, филъри в устните и множеството процедури на носа. От детето, което спечели милион сърца, не бе останало и следа.

Носът на Джексън е може би най-фрапиращ във вида му. Говори се, че си е направил толкова много процедури, че в последните години той е бил толкова остър и тънък, че дихателни пътища са били блокирани.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: