Нещата в Австралия, които се опитват да ви убият

1 от 7 Снимки

1. Крокодили


Тези свирепи хищници са навсякъде и не са никак малки. Някои достигат до дължина повече от 5 метра, а това е доста страшничко. В Австралия тези наследници на динозаврите честичко излизат от водите за приятна разходка сред най-близкия град.

Австралия е една от най-желаните дестинации за всички времена. Тя ни привлича със своята екзотичност и красота. Не всичко обаче е толкова розово.

Австралия не е само пъстри цветове и споделени емоции. На континента дебнат и страховити опасности и е добре да сте наясно с тях, преди да резервирате полета си за натам.

На 28 април 1770 година английският мореплавател, пътешественик и изследовател Джеймс Кук стъпва на австралийска земя недалеч от Сидни.

Той е обявен за откривател на тази изолирана от останалата част на света земя. Австралия притежава уникална флора и фауна, които не се наблюдават никъде другаде на планетата.

Но континентът също така гъмжи от опасности. Не вярвате ли? Тогава вижте в нашата галерия нещата, от които задължително трябва да се пазите, докато сте на пътуване в Австралия.

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: