Знаменитости, които откраднаха славата на приятеля си

8 от 8 Снимки
Знаменитости, които откраднаха славата на приятеля си
Снимка: millionairessaying.com

Ким Кардашиан и Парис Хилтън


Ким е емблемата за отмъкната слава. Тя и Парис бяха особено близки в миналото. След като на бял свят излезе секс лентата на Хилтън обаче, Кардашиян реши, че това е единственият път към успеха. И пусна и свое клипче. Така получи славата, която искаше и стигна далеч пред вече бившата си приятелка.

Знаменитостите непрестанно се борят за слава и популярност. Те винаги се стремят да са в крак с модните тенденции, за да не загубят и миг под светлините на прожекторите. Преди да станат богати и известни обаче, те са едни обикновени хора, без нито един фен зад гърба си.

Някои звезди са известни с това, че правят всички около себе си популярни. Благодарение на тях приятелите им също попадат в устите на хората. Понякога резултатът от това добро дело обаче изобщо не е положителен. Поне не за всички.

Надпреварата за това коя е най-голямата звезда понякога поднася изненади. Има редица случаи, в които някои звезди станаха такива, като откраднаха славата на приятелите си. А подобни приятелства не траят дълго.

5
Общо гласували: 2
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: