Тe я наричаха тлъста крава! Тя им го върна тъпкано

Тe я наричаха тлъста крава! Тя им го върна тъпкано
Снимка: Instagram

Американка се раздели с 46 килограма, след като чу съпруга си и любовницата му да се подиграват на теглото ѝ. Днес животът ѝ е по-хубав от всякога.

Бетси Аяла е от Хюстън, Тексас. През 2013-та година тя качва 30 килограма покрай бременността си. Шест месеца по-късно тя открива, че съпругът ѝ има любовница. Бетси намира съобщения, в които тайната двойка се подиграва на нейната фигура.

Най-наранена Бетси е от определението тлъста крава. В началото тя изпада в отчаяние и се чувства изгубена. Тя тежи 118 кг и е с шестмесечно бебе.

Скоро обаче смелата жена се взима в ръце. Тя моли сестра си за помощ в борбата с килограмите. Бетси заменя шоколада със зеленчуци и започва да се упражнява. Когато не е в залата, тя се занимава с развода си.

Истината е, че Бетси е решена да отслабне още през септември, но все нещо не ѝ достига. Около Коледа обаче научава, съпругът ѝ има връзка с колежка. Двамата са заедно от цели 17 години, но разводът е единственият изход от ситуацията.

Най-лошото за Бетси са коментарите от страна на мъжа ѝ. Той винаги ѝ е казвал, че изглежда добре и дори я е насърчавал да яде бърза храна. А в един момент разбира, че я е лъгал.

Днес Бетси е с 45 килограма по-слаба. Тя се храни със здравословна храна е във фитнеса 6 дни седмично. Освен това успява да се разведе с неверния си съпруг и е категорична, че прелюбодейството му се е оказало най-хубавото нещо в живота ѝ.

То ѝ е дало втори шанс и нов старт в живота. Днес тя е горда, че може да даде пример на дъщеря си. Дори е запазила добрия тон в отношенията с неверника. Животът на Бетси вече е наситен със щастие и позитивни емоции, а уникалната ѝ трансформация можете да видите в нашата галерия.

4
Общо гласували: 26
5 2
4 23
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: