Първите седемзнаци в света навършиха 20! Вижте ги как се промениха

1 от 9 Снимки
Първите седемзнаци в света навършиха 20! Вижте ги как се промениха
Снимка: melaleucajournal.com

Първите оцелели седемзнаци в света станаха на 20 години. Чудото на седемте братя и сестри изумява света и до днес.

Всички знаем колко голяма е радостта, когато разберем, че бебето е на път. А когато са близнаци, или – тризнаци? Да се радваш три пъти повече може да е доста изтощително. А какво ще кажете, ако разберете, че ви очакват седемзнаци. Точно това се случи на семейството на Боби и Кени Макаухи преди точно 20 години.

Боби е първата майка, износила успешно седем деца – 3 момичета и 4 момчета. Това са Кени, Кейси, Натали, Брандън, Алексис, Натан и Джоел. Те станаха изключително известни и се сдобиха с прякора Седемте от рая.

Боби и Кени имат едно дете – Мари. Когато разбират за репродуктивните си проблеми и шансът да нямат повече деца, те се обръщат към ин витро клиника. Шокът е пълен, когато Боби разбира, че е заченала седем деца. Въпреки молбите на лекарите да намалят броя на ембрионите, религиозните родители отказват. Така се появяват седемзнаците. Тъй като са родени 7 седмици преждевременно, някои от бебетата имат леки здравословни проблеми. Алексис и Натан имат лека парализа, но след няколко операции се справят добре.

Много хора помагат на семейството. Те получават голяма къща, в която да живеят, както и безплатна храна и екскурзии в училище. Първородната дъщеря на семейството активно помага на мама за седемте нови бебета. Кени продължава да работи усърдно, за да научи осемте си деца, че трябва да се борят за всичко в живота.

Днес седемзнаците вече са на 20 години. Всеки от тях е решил какви са целите му в живота. Алексис мечтае да стане учител. Брандън иска да отиде в армията. Натали бленува да преподава в детска градина. Келси иска да е певица, Кени Младши – строител, а Джоел и Натан ще правят кариера като програмист. Скоро всички те ще напуснат дома си.

Боби и Кени споделят, че къщата им никога не е била тиха и със сигурност ще им е тъжно, щом това стане.

4.3
Общо 23 гласували
5 18
4 0
3 2
2 0
1 3
Дай твоята оценка: