Модел-джудже покори модния подиум! Отвя конкуренцията

Модел-джудже покори модния подиум! Отвя конкуренцията
Снимка: Instagram

Тя е красива и е модел-джудже. Това не ѝ попречи да покори модния подиум и да разруши стереотипите в света на модата.

Модният свят днес изглежда обсебен от перфектните мерки – 90/60/90. Това е на път да се промени. Светът е пълен с красота, макар и тя да не се вписва в стереотипите, и е време всички да го приемат. Това доказва първият модел-джудже в историята на модния бизнес.

От съвсем млада Дру се занимава с моделство. Тя никога не е виждала факта, че е джудже, като проблем или нещо, което може да я спре да следва сърцето си. Момичето е родено с този дефект и днес е с височина около 1 метър.

В детските си години Дру често е тормозена заради състоянието си. Тя обаче не позволява на коментарите да повлияят на начина, по който се възприема.

Дру страда от остра ахондроплазията - спорадична мутация, която я оставя джудже. Никой от семейството ѝ не страда от заболяването. В родното ѝ градче - Рино, Невада, също няма много хора, които да са наясно със състоянието и да проявят съчувствие. Ето защо Дру решава да се премести в Лос Анджелис.

Мечтата ѝ е да стане модел и да разруши стереотипите в света на моделите. Тя иска да покаже, че всеки е красив независимо от височината.

Мечтата на Дру се сбъдва. В нашата галерия ще видите вдъхновяващите ѝ професионални снимки. Днес моделката се бори всички в модата да бъдат приети – независимо дали ще се наложи да излизат на подиума в инвалидни колички или с патерици.

4
Общо гласували: 1
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: