Най-младата кралица в света поразява с красотата си (СНИМКИ)

3 от 3 Снимки
Най-младата кралица в света поразява с красотата си (СНИМКИ)
Снимка: AAP

Джецун Пема – това е името на най-младата кралица в света. Тя получава върховна власт, когато е едва на 21 години.

Нейно величество Джецун Пема вече 6 години е кралица на Бутан. Момичето е омъжено за Джигме Хесар Намгиал Вангчук - крал на планинска страна в Южна Азия от 2006 г.

Макар днес да е на 27 г., Джецун продължава да бъде най-младата кралица в света. Преди да встъпи в брак, Пема учи Международни отношения, Психология и История на изкуствата във Великобритания. След като се завръща в роден Бутан, става ясно, че ще се омъжи за Джигме Хесар - още познат като Кралят на драконите.

Въпреки слуховете бракът на Пема и Хесар не е уреден. Двамата се влюбват като много млади. Те обаче трябва да изчакат известно време преди да си кажат официално Да. Кралят на драконите е убеден, че всяка минута чакане си е заслужавала. И до днес той продължава да твърди, че е взел правилното решение и е женен за най-прекрасната жена в света.

Освен с ум кралицата на Бутан е надарена и с невероятна красота. Тя е известна със своя добър стил и вкус. Освен това се занимава с множество разнообразни дейности. Пема е организатор на множество благотворителни акции. Най-голямата ѝ кауза е свързана с опазването на околната среда.

Невероятната Джецун Пема дарява любимия си с първи наследник през 2016-та. Момченцето е бъдещият престолонаследник на кралство Бутан. Разгледайте нашата галерия и ще се убедите, че това е една от най-красивите кралици, живели някога.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: