Тя изгуби 180 килограма от теглото си! Вижте драстичната ѝ трансформация

Амбър Рахди
Снимка: Trending News Portal
Амбър Рахди

Драстичната промяна на това момиче ще ви изуми. Амбър Рахди се раздели с впечатляващите 180 килограма от теглото си по случай 30-тия си рожден ден.

Амбър осъзнава, че е време за промяна, когато е на 26 години. Доближила фаталните 300 килограма, тя разбира, че за да доживее до своя 30-ти рожден ден, трябва да отслабне, и то колкото се може по-скоро.

Теглото на Амбър ѝ пречи да върши дори най-обикновени дейности. Ето защо момичето е безработно от години. Рахиди осъзнава, че не живее, а просто съществува. Ето защо се обръща за помощ към д-р Юнан Нозарадан, който ѝ обещава да си върне здравето.

Момичето страда от затлъстяване още от 5 годишна възраст. С времето тя става толкова дебела, че използва скутер, за да се придвижва. Най-лошото е, че изпитва истински срам да се появява на публични места.

Трансформацията на Амбър е невероятна. Отслабването ѝ стартира от точно 300 килограма /виж галерията/. Тя заминава за Хюстън, Тексас, където д-р Нозарадан трябва да ѝ постави стомашен байпас. Той обаче ѝ поставя условие - да загуби 9 кг от теглото си. Момичето се справя със 7 кг и убеждава доктора все пак да я приеме за операция.

Въпреки скептицизма на медиците след интервенцията жената губи скоростно 180 кг от теглото си. Амбър споделя всичко със своите фенове и ги окуражава да следват примера ѝ.

4
Общо гласували: 1
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: