6 съвета, които ще ти спасят живота при смъртна опасност

2 от 6 Снимки

2. Бъдете нащрек


Най-лесните мишени са хората, които не знаят какво се случва около тях. Няма как да виждате всичко и всички, но ако бъдете нащрек през цялото време и търсите необичайното държание дори на най-спокойното място, това дори може да откаже крадеца да се опита да ви ограби. Бъдете внимателни, така че, ако нещо се случи, да имате време да реагирате по подходящ начин.

Светът около нас е пълен с психично болни и нестабилни хора, които се опитват да навредят на невинните. Новините за подобни атаки ни заливат всеки ден от всички медии. Вместо да гледаме с тих ужас и да се убеждаваме, че това никога няма да се случи на нас, много по-добре е да се научим да е защитаваме.

Убийства, взривове, нападения с нож – смъртоносните атаки могат да са най-различни. Подгответе се за всяка ситуация и, ако ви е писано да ви сполети нещо ужасно, то ще знаете как да се измъкнете живи.

Увеличете шансовете си за оцеляване при смъртоносна атака с помощта на тези съвети, дадени от военни ветерани. Те споделят шест основни способа, които включват умения за оцеляване и медицинска помощ.

Основната цел с шестте стъпки не е да ви превърне в най-коравия човек на света. Тя обаче ви помага да се научите как да спасите себе си и любимите си хора, ако някой ви нападне с цел да ви умъртви. Ето кои са тактиките и стратегиите /виж галерията/, които ще ви помогнат да не изглеждате безпомощни пред нападателя.

4.5
Общо гласували: 2
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: