6 съвета, които ще ти спасят живота при смъртна опасност

1 от 6 Снимки

1. Оборудване


Няма как да носите тонове принадлежности за оцеляване със себе си навсякъде. Има обаче няколко неща, които ще ви помогнат, в случай че трябва да се предпазите. Винаги носете фенерче – светлината винаги е предимство. Тиксо – винаги полезно при първа помощ, а защо не и за да държите някого извън стаята, в която сте. Когато пътувате пък, винаги трябва да разполагате с копие на личната карта и документите, допълнителни парични средства и кредитна карта на сигурно място, така че ако портфейлът ви бъде откраднат, всичко да остане под контрол.

Светът около нас е пълен с психично болни и нестабилни хора, които се опитват да навредят на невинните. Новините за подобни атаки ни заливат всеки ден от всички медии. Вместо да гледаме с тих ужас и да се убеждаваме, че това никога няма да се случи на нас, много по-добре е да се научим да е защитаваме.

Убийства, взривове, нападения с нож – смъртоносните атаки могат да са най-различни. Подгответе се за всяка ситуация и, ако ви е писано да ви сполети нещо ужасно, то ще знаете как да се измъкнете живи.

Увеличете шансовете си за оцеляване при смъртоносна атака с помощта на тези съвети, дадени от военни ветерани. Те споделят шест основни способа, които включват умения за оцеляване и медицинска помощ.

Основната цел с шестте стъпки не е да ви превърне в най-коравия човек на света. Тя обаче ви помага да се научите как да спасите себе си и любимите си хора, ако някой ви нападне с цел да ви умъртви. Ето кои са тактиките и стратегиите /виж галерията/, които ще ви помогнат да не изглеждате безпомощни пред нападателя.

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: