Знаменитости, замесени в убийства

1 от 6 Снимки

1. Снуп Дог


В миналото рапърът е обвинен, че е бил част от организираното убийство на гангстер от конкурентна на неговата банда. Снуп Дог води дългогодишни съдебни битки, за да докаже невинността си. В крайна сметка е оправдан по всички обвинения, но съмненията остават.

Често забравяме, но известните личности са хора като самите нас. И те също правят грешки като простосмъртните. Понякога дори преминават всички граници.

Никой не е застрахован срещу грешки. Въпреки това понякога прегрешенията ни понякога преминават всички граници. Малцина знаят, но има известни личности, които са отнели човешки живот.

В повечето случаи става въпрос за пътни инциденти, докато други са заподозрени за предумишлено убийство, но вината им не е доказана. Някои са се измъкнали от затвора само заради добре платените си адвокати и най-вероятно - солидните си сметки. Това може и да не е честно, но пък не може и да бъде заличено от биографията им.

Само в нашата галерия може да видите кои са звездите, извършили подобно деяние или са обвинени в убийство в миналото си.

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: