Зодиите манипулатори

Зодиите манипулатори

Някои зодии успяват да ръководят и подчиняват другите съвсем неусетно. Защото притежават способността да ги манипулират по един или друг начин. В тях е топката, така да се каже. Просто владеят положението. Ето кои са най-големите манипулатори от зодиака – внимавайте с тях, защото може да ви оплетат в мрежите си.

Рак

Чувствителният и емоционален Рак често рони сълзи, изпада в драми, раздрусван е от всякакви преживявания. Неговите сълзи и неговото нещастие обаче са и най-голямото му оръжие. Той ще хленчи, мрънка, ще охка и ще се тюхка, докато не стане неговото. Върти, суче – накрая той печели. Измъква се чист и неопетнен, без значение какво е надробил. И се случва точно това, което иска, защото е успял да ви оплете в мрежа от емоции и самообвинения, които са ви накарали да изпитате жал към него и желание да му угодите.

Близнаци

Зодии

Те, както се казва, просто ще ви извадят душата с памук. Със своята харизматичност и мек, но настойчив манипулативен подход, в един момент ще осъзнаете, че тотално им играете по свирката. Ще разберете, че са успели да ви се наложат постепенно и неусетно до там, че изпълнявате техните желания, слушате тяхната музика, ходите на местата, които те харесват, изобщо – живеете техния живот. А вашият някъде е изчезнал. Те са сред най-големите манипулатори сред зодиите.

Лъв

Безспорно Лъвовете са арогантни и безкомпромисни егоисти. Много манипулаторивна зодия. Те правят всичко така, че да бъдат номер едно. А вие винаги ще си останете номер две. Могат да ви манипулират с ласкателства и възхвалявания, но и с ехидност и сърказъм. Ако изсипят върху вас порой от хвалебствия, добре е да се замислите - може би искат нещо от вас или се стремят да ви заблудят за нещо. Внимавайте с тях – те лъжат и лицемерничат без никакви скрупули и никога не се обвиняват за нищо.

Скорпион

Скорпионите са манипулатори

Той манипулира чрез добре изготвена и работеща стратегия. Хитър и опитен, така ще ви изиграе, че ще се чудите от къде ви е дошло. Не се изненадвайте, ако непрекъснато се чувствате виновен за нещо. Скорпионите много обичат да манипулират чрез вменяване на вина. Така ви карат да се чувствате винаги грешен и недостатъчно добър за тях, а това е достатъчен повод да изпълните точно това, което те искат да се случи.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: