Честит Ден на топлия пуловер!

Честит ден на топлия пуловер.

Пуловерът е онази дреха от гардероба ни, без която не можем в студените дни. Топли, удобни и меки, любимите пуловери винаги ще са на мода. Вероятно по тази причина пуловерът е една от дрехите, на която са посветени толкова различни празници.

На 13-ти декември в Обединеното кралство честват Деня на коледния пуловер. А в края на декември в САЩ организират състезание за най-грозен пуловер. На 7 февруари в Канада отбелязват пуловера на баба.

На днешния ден – 5-ти февруари пък се отбелязва Денят на топлия пуловер. Разбира се, може да го отпразнувате, като просто сложите своята любима сгряваща дреха. А как да съчетаем пуловер, за да бъдем и стилни, можете да проверите по-долу:

С риза

Съчетайте любимия си пуловер с подходящи обувки, за да отпразнувате Деня на топлия пуловер.

Пуловер с риза винаги е добра идея през зимните дни. Ако сте сред по-смелите момичета, дори ви препоръчваме да замените ризата с ефирна рокля.

С ботуши

Кой каза, че пуловерът не може да бъде секси. Просто захвърлете дънките и го съчетайте с чорапогащник (клин) и ботуши над коляното. Предизвикателно и дръзко!

С палто

Топлия пуловер със сако е добра идея.

Пуловер в съчетание с палто ще добави обем към горната половина на тялото ви и ще направи бедрата и дупето ви видимо по-слаби.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: