Изберете букет и ще видите как ви възприемат околните

2 от 9 Снимки

2. Истина и страст


Силно отговорни, вие знаете как да обичате и да се грижите за околните. Винаги изпълнявате поетите задължения. В работата си винаги сте директни и честни. Реагирате мигновено. Историите ви са увлекателни и околните ви считат за интересни хора с ярка самоличност.

Обичате ли цветовете и цветята – ако отговорът е Да, този тест е за вас. Избраният от вас букет разкрива как ви виждат останалите хора.

Всички знаем как се правят тези тестове. Нужно е просто да изберете букетът, който най-много ви харесва и допада на вкуса ви. Този подсъзнателен избор показва какво впечатление правите на хората около себе си.

Красивият букет винаги променя атмосферата в едно помещение. Той предизвика положителни емоции, но заедно с това носи и неизказано с думи послание. Цветята много често казват повече от това, което сами се осмеляваме да кажем. От векове те са носители на различна символика, която много пъти се е променяла, но са останали някои общи послания.

След като сте убедени в избора си, намерете цифрата на букета си в галерията. Там ще откриете точно описание на това как всъщност гледате на света, а и той на вас.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: