Тази майка на 3 деца свали 40 кг и стана фитнес мотиватор! Виж съветите ѝ

Аш Петров
Снимка: Supplied
Аш Петров

Ако погледнете снимките на 31-годишната майка на 3 деца Аш Петров, ще ѝ завидите за перфектните форми, но за да изглежда толкова добре, тя е свалила 40 килограма.

Борбата ѝ с излишните килограми започва на 19-годишна възраст. Тогава тя ражда първото си дете. Фигурата ѝ се променила, но поразителната разлика дошла след второто и третото раждане.

Преди да стане майка, Аш е тежала 45 килограма, но след ражданията кантарът показвал 95 килограма. В началото тя мислела, че може да се примири със закръглената си фигура, но се оказало, че не така.

През 2014 година решава, че е време за промяна и се свързва с група на майки, борещи се с наднорменото тегло след раждането. Там ѝ изготвят специална програма за отслабване.

И преди да стана майка, не се храних здравословно. Но когато напълнях с 50 килограма и се чувствах като балон, това ми се отрази и физически и психически, споделя 31-годишната Аш.

Тя започва да прави тренировки 3 пъти в седмицата, а менюто ѝ включвало предимно здравословни продукти като зеленчуци, плодове и риба. Заменила е газираните напитки с вода и смутита.

С течение на времето Аш успява да отслабне, а днес е свалила 40 килограма от теглото си и се чувства много по-добре. Тя се превърна в мотиватор за всички жени, които са натрупвали излишни килограми по време на бременността и раждането.

Много жени я търсят за съвет и споделят опита си с нея, докато се борят с излишните килограми.

4
Общо гласували: 2
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: