Тази чудотворна супа сваля 6 кг за седмица

7 от 7 Снимки
Ден 7
В последния ден от режима освен чудната супа, хапнете още кафяв ориз със зеленчуци.

Уникална супа ще ви помогне да свалите 6 кг само за седем дни. След седмица никой няма да може да ви познае – подмладени и по-жизнени и здрави от всякога.

Супата, с която ще ви запознаем днес, без проблем може да се включи във всеки един режим. Тя ще ви помогне да се сдобиете с несравнимо елегантна фигура само за седем дни.

Сензационната диета, която се превърна в истински световен хит сред светилата при диетолозите, се гради основно на чудотворната супа. Вижте как да си я приготвите и как да проведете режима:

Чудна супа

Необходими продукти: 6-7 скилидки чесън, 500 г пресни домати или консерва, 2 броя зелени пиперки, 1 малка зелка с тегло около килограм, 1 връзка прясна, 1 кубче зеленчуков бульон.

Начин на приготвяне: Измийте добре зеленчуците и ги нарежете на кубчета. Залейте ги с вода и добавете сол, черен пипер и по желание – къри. Оставете полученото да ври на силен огън за 10-ина минути. След това намалете котлона и оставете супата да се свари.

Супата е толкова ценна, тъй като в нея няма никакви калории. Ето защо може да ядете колкото и когато си поискате. А най-хубавото е, че може да ядете и други храни. Вижте в галерията какво още може да си похапвате във всеки един ден от режима.

И не забравяйте - дисциплината е всичко! Ако спазите режима си, в края на седмицата ще сте се разделили с поне 6 кг от теглото си. След това се прави захранване. Хапвайте леки храни и стойте далеч от хляба, тлъстото месо и пърженото. След почивката отново можете да повторите диетата с чудната супа.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: