Невероятната история на разделените близнаци Джим и Джим

Невероятната история на разделените близнаци Джим и Джим
Снимка: iflmylife.com

Повечето близнаци имат много общи черти и предпочитания, но сме свикнали да отдаваме това на факта, че са израснали заедно и са получавали едно и също от своите родители. Невероятният случай с близнаците Джим и Джим обаче доказва, че връзката между братята и сестрите, родени заедно, е много по-голяма.

Джим Луис и брат му Джим Спрингър са близнаци, разделени малко след като са дошли на бял свят. Те прекарват близо четири десетилетия, без да подозират един за друг, а когато накрая се срещат, откриват поразителни прилики помежду си.

Оказало се, че еднаквите имена са най-малката прилика помежду им. През цялото време двамата живеели в един щат, при това на по-малко от 100 км един от друг. Освен това имат една и съща професия, карат автомобил от една и съща марка, харесват бира и едни и същи ястия, пушачи са и притежават машина за обработка на дърво.

Дотук обаче приликите между близнаците Джим и Джим не приключват. Двамата мъже се обличат в един и същи стил, имат еднакъв маниер на говорене и дори притежават едни и същи навици.

Но дори вече изброеното не е най-шокиращото в случая. След срещата между близнаците станало ясно, че и двамата са притежавали куче на име Той в детските си години.

И двамата са имали брак с дами, казващи се Линда, а след това са го прекратили и са се оженили за новите си приятелки, носещи името Бети. Още по-невероятното е, че двамата са кръстили синовете си по един и същи начин.

4
Общо гласували: 1
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: