Бургазлийка шашна менторите в Гласът на България с нестандартната си визия

Соня Георгиева
Снимка: Facebook
Соня Георгиева с дълга коса

Ексцентрична девойка от Бургас шашна менторите в предаването Гласът на България както с гласа си, така и с нестандартната си визия. 18-годишната ученичка се яви в музикалното шоу с мъжка прическа и дрехи, което изуми Камелия, Поли Генова, Графа и Иван Лечев.

Буквално за броени минути Соня Георгиева се превърна в сензация. След като чуха изпълнението ѝ и се влюбиха в гласа ѝ, звездите от шоуто побързаха да поднесат поздравленията си.

Първоначално те се подведоха от момчешката визия на бургазлийката и започнаха да ѝ говорят в мъжки род. А когато разбраха, че пред тях стои млада жена, останаха без думи.

По-късно в интервю за Преди обед Соня заяви, че се чувства момиче, но се възприема по-добре с мъжки дрехи и къса прическа. Тя не пожела да коментира своята сексуална ориентация, но беше категорична, че майка ѝ я приема и подкрепя напълно.

Соня не крие, че често непознати хора бъркат пола ѝ, но това не я смущава и тя остава вярна на себе си. За момента ученичката се очертава един от най-интересните участници в тазгодишния сезон на Гласът на България и феновете на шоуто вече нямат търпение да я видят пак на сцена.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: