Топ 5 храни срещу рак

1 от 5 Снимки

1. Риба и морски дарове


Повечето от тези продукти съдържат важните фосфор и омега-3 мастни киселини, за които е добре известно, че предотвратяват възпалението и намаляват риска от сърдечни заболявания и развитието на ракови клетки.
Ето защо поне два пъти седмично трябва да похапвате скариди, сьомга, сардини, скумрия, пъстърва и изобщо всякаква вкусна морска храна.

Здравословното хранене е в основата на доброто здраве. Тялото и организмът ни са отражение на това, което слагаме в устата си. Ето защо колкото по-полезни са продуктите, които ядем, толкова по-здрави ще сме.

Доказано е, че има храни, които помагат в борбата с раковите клетки, доставящи и важни хранителни елементи на организма ни. Те са полезни буквално за всичко в тялото и организма.

Има топ 5 храни, за които се знае, че поддържат енергийните нива в норма, подобряват храносмилането, грижат се за фигурата и най-вече – правят ни по-здрави.

Запознайте се с тях и невижданите им ползи в нашата галерия.

4
Общо гласували: 2
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: