Подобрете представянето си в леглото с тези 4 пози от йогата

4 от 4 Снимки

4. Врикшасана – поза Дърво


Поза Дърво е поза за баланс и изисква сериозна концентрация.

Техника на изпълнение:
С помощта на дясната ръка огънете десния крак и поставете удобно дясното стъпало над лявото коляно, от вътрешната страна на бедрото, или ако е трудно - на левия глезен. Сложете ръцете си пред сърцето в молитвена поза или над главата. Концентрирайте погледа в една точка и останете в позата до минута. След това бавно върне ръцете долу и повторете с другия крак.

В най-любовния месец си говорим за любов. А тя неминуемо върви ръка за ръка със секса. Точно този момент е идеален да помислим как да подобрим своята форма и либидото си.

Отвореното сърце не е достатъчно, за да сте перфектните любовници. Пълноценният сексуален живот е ключът към идеалните взаимоотношения. Тук на помощ идва йогата.

Йога е наука, която ви води по пътя на опознаване на човешката същност. Целта ѝ е достигане до чистото съзнание, покоя и блаженството в нас. Те се бори с естествените и основни врагове на добрия секс – стрес, лоша физическа форма и понижено либидо.

Тя действа комплексно върху тялото, като подобрява неговата гъвкавостта, засилва и регулира кръвообращението и е един изключително ефективен метод за справяне излишното напрежение.

Специално подбрани четири йога пози са способни да повишат вашето либидо. Те са полезни за хора, страдащи от различни здравословни проблеми, които потискат сексуалното желание, а оттам страдат и сексуалните контакти. В Индия повечето мъже използват именно йогата, за да се справят с преждевременната еякулация.

Дамите, които също практикуват йога редовно, се справят по лесно с метаболитния синдром и стават по-лесно възбудими.

Изобщо – практикуването 2-3 пъти седмично на йога се справя със стресовите хормони и увеличава притока на кръв в областта на таза. Практиката релаксира се ума, въздейства цялостно на емоциите и повишава доброто настроение. Кои са позите, които ще направят интимния ви свят много по-вълнуващ:, може да видите в нашата галерия.

4
Общо гласували: 1
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: