Спрете диетите! Отслабвай, докато спиш

2 от 5 Снимки

2. Регулирайте отоплението


Колкото по-хладно, толкова по-добре. Доброволци, спали при температура от 19 градуса, са увеличили запасите на сиви тлъстини в организма си - мазнините, които подпомагат изгарянето на калории. Тези, които спали на комфортна температура от 23 градуса, не са могли да се похвалят с подобен резултат. Ако ви е трудно да заспите на студено – просто обуйте топли чорапи.

Искате да отслабнете? Спрете с вечните диети и изтощителните тренировки и си легнете. Оказва се, че име цели пет начина да отслабваме, докато спим.

Тежка и дългосрочна програма, график с тренировки, контролирано хранене – това обикновено са само част от изискванията пред всеки, решил да се раздели с излишното тегло. И всеки трябва сам да намира начин да поддържа жива мотивацията за тези усилия. Често именно нейната липса ни води към провал.

За щастие имаме добра новина – най-после открихме начин да слабеем, без да се потим. Това става по най-приятния начин – чрез спането. Има няколко изпитани от диетолозите трикове, които ще ви помогнат да отслабнете, докато сладко си спите.

Как да станете по-стройни без никакви усилия, вижте само в нашата галерия.

3
Общо гласували: 1
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: