Любимите рок звезди от 90-те преди и сега (СНИМКИ)

Джон Бон Джови
Снимка: brightside.me
Скънк Ананси

След 90-те години светът на музиката вече никога няма да беше същият. Наред с куп популярни поп изпълнители, в тези емблематични години се родиха едни от най-великите рок музиканти за всички времена.

90-те години на миналия век бяха период на абсолютна музикална еклектика. Епохата не може да бъде описана с една или две думи. В нея се редуваха гръндж и алтернативен рок със захаросани момичешки и момчешки поп банди.

Тези години ще бъдат запомнени с това, че ни дадоха много талантливи рок музиканти, които буквално разтърсиха нашия свят.

Като едни наистина лоши момчета и момичета рок изпълнителите са си такива и до днес. Макар косите им вече да са прошарени, а телата уморени – духът им е жив. За никого не е чудно, че някои от най-големите звезди и до днес продължават да живеят по онзи див и непокорен начин, който демонстрираха и през 90-те.

Лошите играчи от 90-те още са тук. Вижте фотосите им Преди и Сега в нашата галерия, ще се изненадате колко са се променили някои от тях. Въпреки това в очите им още гори неугасващият пламък на рок музиката.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: