Тя бе най-красивата жена на света! Вижте как изглежда днес

Тя бе най-красивата жена на света! Вижте как изглежда днес
Снимка: befitandfine.com

С времето жените се променят. Различни неща в живота като раждане и напредване на възрастта са способни да изменят визията им до неузнаваемост. Коварностите на съдбата не подминаха и най-красивата жена на света от близкото минало.

Мнозина все още не са забравили Айшвария Рай – Мис свят 1994-та година. Днес красивата брюнетка, която получи световно признание за вида си, е неузнаваема.

Айшвария се ражда в най-обикновено индийско семейство. Има по-голям брат. Само на годинка, тя и семейството ѝ се местят в Мумбай, където децата отрастват. Добра ученичка, Аш става популярна сред учениците си със своите красота и жизненост. След като завършва гимназия, учи архитектура и чак след като се дипломира, започва да се занимава с мода.

Животът на Айшвария се преобръща през 1994 г. Тя участва в събитие, където е забелязана и избрана за конкурса Мис Индия. След като го печели, отива и на Мис Свят, където отново си тръгва с най-голямата награда.

След феноменалния успех започват да валят предложения. Айшвария става лице на много марки, снима се в реклами и се появява на корицата на списание Vogue. Артистичната ѝ кариера започва с филма Дует от 1997 г. След неуспеха му Аш играе в любовната драма на режисьора Санджай Лила Бханзали Девда през 2002-ра. Лентата става най-успешната в историята на Боливуд, разбивайки всички класации в Индия и Америка. Успехът кара индийката да обърне поглед към Холивуд. Така през 2004 г. участва в английския филм Булката и предразсъдъците. Миската става и първата индийска жена, чиято фигура се появява в музея на восъчните фигури на Мадам Тюсо.

Личният живот на красавицата за съжаление не е толкова розов. Айшвария дълги години се среща с индийския актьор Салман Хан, но забраната на родителите ѝ да се оженят в крайна сметка води до раздялата им през 2004 г. През 2007-ма година актрисата се сгодява за актьора Абишек Бачан. На 20 януари с.г. двамата се женят.

През ноември 2011 г. двойката посреща на бял свят своята дъщеря. Подобно на много други жени, раждането съсипва фигурата на Аш. Тя наддаде тегло, с което просто не може да се справи. А това предизвиква революция от критики по неин адрес.

Айшвария дълго и упорито се бори с килограмите. И в крайна сметка успява. Дълго време младата майка се грижеше за семейството и детето си, но през 2017-та се завърна на червения килим по-красива от всякога. Сбогувала се с излишните килца, индийката доказа, че е кралицата на Боливуд. Тайната - стриктна диета и много спорт.

4.3
Общо гласували: 6
5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: