Две яйца за закуска за две седмици! Вижте последиците

1 от 7 Снимки

1. Повече Фолиева киселина


В едно яйце се съдържа 0.7 мкг витамин B9 или по-точно – фолиева киселина. При бременност тя може да увреди нервната система на детето и да доведе до вродени дефекти. Похапването на яйца регулира нещата.

Яйцата са една от най-полезните храни на света. Ако и вие обожавате да ги похапвате, най-вероятно сте се сблъсквали с едни от най-разпространените митове и притеснения около консумацията им.

Повишават нивото на холестерола, повишават килограмите и са вредни в големи количества – това са само част от нещата, които се говорят за вкусните яйчица. Щастието обаче ни се усмихна – последните изследвания по въпроса показват, че няма нужда да се отказвате от яйцата на закуска. Напротив – задължително яжте по 2-3 от тях, варени или на омлет.

Ако ядете всяка сутрин по 2 яйца, само след две седмици ще забележите реални положителни промени в здравето си. Какво се случва с тялото ви, вижте в нашата здравословна галерия.

2.7
Общо 3 гласували
5 0
4 1
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка: