15 трика от професионални готвачи, които досега не знаехте

1 от 15 Снимки
1. Готвите ли месото веднага щом го извадите от хладилника? Голяма грешка! Трябва да оставите месото поне 2 часа на стайна температура, преди да започнете с готвенето, защото така ще е по-сочно и ще изглежда по-добре в чинията.

Може да си приготвяте великолепна храна и вкъщи, стига да сте запознати с техниките на професионалните готвачи. Не е нужно да посещавате курсове, за да готвите за себе си и за близките все едно сте луксозен ресторант.

Техниките на професионалните готвачи вече не са тайна и ако искате да разберете защо техните бъркани яйца винаги изглеждат по-добре от вашите, разгледайте галерията ни и ще научите нещо ново.

Запознайте се с 15 кулинарни трика, които ще ви спестят пари от курсове по готвене. Ще се изненадате как малки детайли, на които не сте обърнали внимание, са объркали цялото ви ястие.

Но за да станете добри като Гордън Рамзи, ще е нужна практика. Времето и вложените продукти обаче ще ви се отплатят и накрая ще може да впечатлите познатите си с кулинарните си умения.

Някои от посочените трикове в галерията са наистина елементарни, но чрез ястието ще изглежда по-добре и ще е по-вкусно.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: